Pirmadienio orai mažai kuo skirsis nuo vyravusių sekmadienį: lietus ir saulė dažnai keisis vietomis. Numatomas silpnas rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse tai lis, tai švies saulė. Tad pasiimkite su savimi skėtį, nes gali užklupti lietus. Naktį ir ryte temperatūra svyruos tarp 7–11 laipsnių. Įdienojus oras šils iki 15–16 laipsnių. Šiauliuose numatomas nepastovus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje bus apie 7–10 laipsnių. Dienos metu galima perkūnija, nedidelis lietus. Temperatūra sieks 16 laipsnių šilumos. Pajūryje visą parą numatomas giedras dangus. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 7–10, dieną 13 laipsnių šilumos.

Antradienį temperatūra stiebsis dar aukščiau, tačiau danguje ir vėl sulauksime debesų. Pasisuks pietryčių vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra sieks 7–12 laipsnių, vyraus pragiedruliai. Dieną oras šils iki 18 laipsnių, debesys atneš lietaus, galimas griaustinis. Šiauliuose protarpiais lynos, debesys tai susibėgs, tai skirstysis. Nakties ir ryto metu bus apie 7–10, įdienojus apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje nakties ir ryto dangus bus giedras, temperatūra svyruos tarp 8–11 laipsnių. Dieną numatomas debesuotumas, šlakelis lietaus ir perkūnija. Oras sušils iki 15 laipsnių.

Trečiadienį didesnių pokyčių nenumatoma. Pūs ramus šiaurės vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus nedidelis debesuotumas, gali ne tik palyti, bet ir griaudėti perkūnija. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 9–13, dieną 18 laipsnių šilumos. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dangus bus apniukęs. Temperatūra sieks 7–10 laipsnių. Dienos metu debesys prasiskirstys, oras šils iki 17 laipsnių. Pajūryje visą parą bus galima mėgautis giedru dangumi. Naktį ir ryte vyraus 9–11, įdienojus 15 laipsnių temperatūra.

Ketvirtadienį sustiprės šiaurės krypties vėjas, kritulių nenumatoma, tačiau danguje supsis pavieniai debesys. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus apie 9–11 laipsnių šilumos, numatomas giedras dangus. Diena bus apniukusi, temperatūra kils iki 17 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus giedra. Termometrai fiksuos 7–11 laipsnių. Dienos metu saulę pridengs debesys, oras sušils iki 16 laipsnių. Pajūryje numatomas nepastovus debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 8–11, dieną apie 14 laipsnių šilumos.

Penktadienį orai taip pat jokių staigmenų nepateiks: vyraus daugiau mažiau panašūs orai. Pasisuks šiaurės rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, dangumi dažnai plauks debesys. Naktį ir ryte bus apie 10–12, dieną apie 17 laipsnių šilumos. Šiauliuose naktis numatoma giedra, tačiau ryte ir dieną vyraus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje temperatūra svyruos tarp 7–11 laipsnių. Įdienojus oras šils iki 17 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, bus giedra. Temperatūra sieks 8–10 laipsnių šilumos. Dieną numatomas apniukęs dangus, termometrų stulpeliai kils iki 15 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį oras laipsniu kitu bus šiltesnis, tačiau mėgautis saule trukdys debesys.