Ketvirtadienį danguje supsis debesys, lietaus tikimybė menka. Numatomas silpnas nepastovios krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, temperatūra sieks 7–13 laipsnių. Dienos metu oras sušils iki 16 laipsnių. Saulė ir debesys danguje vis keisis vietomis, lietaus nenumatoma.

Šiauliuose visą parą bus debesuota. Naktį termometrai fiksuos 6, ryte ir dieną 12–15 laipsnių. Pajūryje protarpiais negausiai krapnos. Nakties ir ryto metu bus apie 8–12 laipsnių šilumos. Įdienojus oras šils iki 14 laipsnių.

Penktadienį ir toliau danguje ratus suks debesys, o štai temperatūra bus aukštesnė. Numatomas vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus nedidelis debesuotumas. Pirmoje paros pusėje bus apie 9–13 laipsnių. Dieną iš praplaukiančių debesų negausiai lynos, temperatūra kils iki 17 laipsnių.

Šiauliuose numatomas skaidrus dangus. Naktį ir ryte temperatūra svyruos tarp 7–13 laipsnių. Įdienojus oras šils iki 17 laipsnių. Pajūryje taip pat bus giedra. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 11–13, dieną 16 laipsnių.

Šeštadienį dangų nusės debesys, numatomi krituliai. Pūs gūsingas šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse debesys laistysis lietumi. Pirmoje paros pusėje, bus apie 10–12 laipsnių šilumos. Dieną temperatūra kils iki 17 laipsnių.

Šiauliuose didžioji paros pusė bus apniukusi. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 9–12 laipsnių, purkš lietus. Įdienojus debesys trauksis, bus apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje temperatūra svyruos tarp 12–14 laipsnių. Dangumi plauks debesys, kurie protarpiais šliūkštels lietaus.

Sekmadienį orai bus sausesni ir šiltesni. Debesys tai uždengs, tai vėl atidengs saulę. Pūs vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune numatomas nepastovus debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 9–12 laipsnių šilumos. Įdienojus temperatūra pakils iki 18–20 laipsnių.

Šiauliuose be kritulių, danguje supsis maži debesys. Pirmoje paros pusėje temperatūra sieks 8–13, dieną 18 laipsnių. Pajūryje vyraus giedras dangus. Nakties ir ryto metu bus apie 10–13, įdienojus apie 16 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžioje temperatūra sieks 20 ir daugiau laipsnių, debesuotumas bus menkas. Deja, bet trečiadienį dangus ir vėl prakiurs, bus gaiviau.