Sekmadienį įdienojus rūkas turėtų išsisklaidyti ir mus vėl turėtų pradžiuginti saulė. Dieną kritulių tikimybė maža, šildys saulė, todėl aukščiausia temperatūra pasieks 8–12, prie jūros – 13 laipsnių šilumos. Vėjas iki vidurdienio bus vos juntamas, pietų, pietvakarių krypties, bet vakarop jau pasieks 5–10 m/s greitį.

Pirmadienio naktį temperatūra nebus aukšta – 2–7, prie jūros – 8–10 laipsnių šilumos, o rytinėje šalies pusėje tikėtinos šalnos iki 2 laipsnių šalčio. Žymesnio lietaus nenumatoma, tačiau jau dabar virš Atlanto formuojasi aktyvus ciklonas, todėl naktį padaugės debesų, o prie jūros vėjo gūsiai sustiprės iki 15–17 m/s. Pirmadienio dieną per Lietuvą jau slinks lietingesnių orų juosta. Temperatūra dieną išliks panaši kaip ir sekmadienį – 8–13 laipsnių šilumos.

Antradienį jau reikėtų ruoštis lietingiems orams. Naktį lis daug kur, o dieną lietus dar labiau įsismarkaus. Gali būti, kad sulauksime ir nedidelės šlapdribos. Be to, vyraus gūsingas vėjas. Kai kur jo gūsiai sieks 15–20 m/s, o prie jūros – 22–24 m/s. Oro temperatūra išliks neaukšta.

Ciklonas šeimininkaus ir savaitės viduryje, taigi orai bus labai drėgni, žvarbūs, vėjuoti. Vėjo gūsiai sieks 15–20 m/s, prie jūros – 23–26 m/s. Temperatūra 2–7, prie jūros – 8. „Dieną džiaukimės, kad sulauksime 5–8, prie jūros – 9–10 laipsnių šilumos. [...] Sekmadienis yra paskutinė malonesnė diena“, – LRT RADIJUI sako sinoptikas V. Sakalauskas.