Penktadienio naktį daug kur spustels šaltukas, tik prie jūros išsilaikys teigiama temperatūra. Vietomis formuosis plikledis. Dienos metu dangumi slinks debesys, numatomas lietus. Pūs gūsingas pietų, pietvakarių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoji paros pusė bus giedra, šals iki –3–1 laipsnio. Įdienojus dangus apsiniauks, prapliups lietus. Oras šils iki 6–7 laipsnių. Šiauliuose nakties metu bus apie –2 laipsnius šalčio, vyraus menki debesys. Dieną numatomi krituliai, temperatūra kils iki 6 laipsnių. Pajūryje smarkus vėjas dangumi gins lietaus debesis. Pirmoje paros pusėje bus apie 3–4, įdienojus apie 5 laipsnius šilumos.

Šeštadienį debesuotumas bus vos mažesnis, tačiau daug kur ir vėl palis. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus nepastovus debesuotumas, protarpiais lis. Naktį ir ryte termometrai rodys 2–3, dieną 5–6 laipsnius šilumos. Šiauliuose dangumi keliaus nedideli debesys, iš kurių trumpai palis. Nakties ir ryto metu bus apie nulį. Įdienojus oras šils iki 5 laipsnių. Pajūryje oras bus vėsesnis, čia ir vėjas pūs smarkesnis. Temperatūra svyruos apie 3–4 laipsnius šilumos, dažnai lynos.

Sekmadienio naktį vietomis numatomi mišrūs krituliai, pūs gūsingas šiaurės vakarų vėjas. Dieną saulės spindulių bus daugiau nei šeštadienį, tačiau šiluma nedžiugins, kaip ir nemalonus vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties metu bus apie nulį, numatomas sniegas. Ryte debesys sklaidysis oras šils iki 1 laipsnio. Įdienojus iš pavienių debesų trumpai palis, bus apie 5 laipsnius šilumos. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, debesuotumas bus mažas, šals iki –2–1 laipsnio. Dieną tarp debesų žvilgčios saulė, termometrai fiksuos 4–5 laipsnius šilumos. Pajūryje dangus bus ganėtinai giedras. Nakties ir ryto valandomis temperatūra sieks 1–2, įdienojus 4 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienio naktį daug kur šals, bus giedra. Antroje dienos pusėje per šalį drieksis kritulių zona, vietomis lietus maišysis su sniegu. Antradienio naktis vietomis jau bus šiltesnė, kritulių bus mažiau. Dieną oras šils sparčiau.

Savaitei įpusėjus dangus bus apniukęs, daug kur ir vėl prognozuojami krituliai, tačiau įdienojus termometrai jau fiksuos 10 laipsnių, o kai kur ir didesnę šilumą.