Pirmoje šeštadienio pusėje iš praplaukiančių debesų palis, o vietomis galima ir šlapdriba. Vėjas vis dar bus gūsingas, pūs iš vakarų, šiaurės vakarų. Dieną daug kur nušvis saulė, tačiau ja ilgai mėgautis neleis debesys. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties ir ryto valandomis pasitaškys krituliai. Bus apie 4–5 laipsnius šilumos. Dienos metu dangus išsigiedrins, pasirodys saulė. Oras šils iki 6–8 laipsnių.

Deja, bet antroje dienos pusėje atplauks debesys, galimas įkyrus, bet negausus lietus. Pajūryje termometrai fiksuos 8–9 laipsnius šilumos, bus vėjuota. Naktį ir ryte vyraus nedidelis debesuotumas, palis. Įdienojus debesys trauksis, numatomas saulėtas dangus.

Sekmadienį daugelyje rajonų debesuotumas bus didesnis. Nenurims šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune debesys tai didės, tai mažės. Tarp jų dieną protarpiais įsiterps ir saulė. Pirmoje paros pusėje bus apie 5, įdienojus apie 7 laipsnius šilumos. Pajūryje nakties ir ryto dangus bus giedras, vėliau vėjas vis gins lietumi besitaškančius debesis. Temperatūra kils iki 7–8 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančią savaitę pirmosios lapkričio dienos į šalį atneš kiek vėsesnius orus, naktimis vietomis žnaibysis šaltukas. Tad, nenustebkite, jei iš dangaus vis dažniau ne tik lietaus lašai kris, bet ir šlapias sniegas.