Jau antroje penktadienio pusėje į šalį veršis debesys, o poilsio dienos taip pat bus apsiniaukę. Saulės spinduliais daugausia mėgausis pajūris. Naktimis kandžiosis šalnos, tačiau savaitgalį jų tikimybė sumažės. Ateinančią savaitę sulauksime šiltesnių permainų.

Penktadienį nakties ir ryto dangus bus giedras visoje šalyje. Spaus šaltukas. Įdienojus daug kur saulę paslėps debesys, tik prie jūros bus saulėta. Numatomas rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, temperatūra nukris iki –1–0 laipsnių. Vyraus skaidrus dangus. Diena bus apniukusi, oras šils iki 4–6 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šilumos iki –1 laipsnio šalčio. Dienos metu dangų gaubs debesys, bus apie 4 laipsnius šilumos. Pajūryje visą parą bus giedra. Nakties ir ryto valandomis termometrai fiksuos 1–3, dieną 7 laipsnius šilumos.

Šeštadienis bus apsiniaukęs, bet sausas. Pakils rytų, pietryčių krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus didelis debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 2–3, dieną apie 5–6 laipsnius šilumos. Šiauliuose numatomas niūrus dangus. Nakties ir ryto valandomis temperatūra sieks 2, dienos metu 5 laipsnius šilumos. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, dangumi keliaus debesys. Numatoma 3 laipsnių temperatūra. Įdienojus nušvis saulė, oras šils iki 6 laipsnių.

Sekmadienį bus kiek šilčiau. Saulėčiausias dangus vyraus pajūryje. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoji paros pusė skendės debesyse, termomterai fiksuos 3–5 laipsnius šilumos. Dienos metu debesys lėtai skirstysis, oras šils iki 6–8 laipsnių. Šiauliuose didžioji paros dalis bus apsiniaukusi, dangus giedrinsis tik vakarėjant. Naktį ir ryte bus apie 2–4, įdienojus apie 5–6 laipsnius šilumos. Pajūryje pūs gūsingas vėjas, vyraus giedras dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 4–5, įdienojus 6–8 laipsnius.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančios savaitės pradžioje išsilaikys panaši temperatūra, pūs neramus vėjas, o danguje rikiuosis lietaus debesys. Antroji savaitės pusė bus šilta, bet lietinga.