Ketvirtadienio orai pareikalaus ypatingo atidumo keliuose. Numatoma visa gausybė kritulių: sniegas, šlapdriba ir lietus, vyraus plikledis. Prie visų šių nemalonumų dar prisidės ir smarkus vakarų vėjas.

Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties metu pasnigs, šals iki –2–0 laipsnių. Ryte debesys drėbs šlapdribą, temperatūra po truputį kils. Dieną merks lietus, bus apie 5–7 laipsnius šilumos.

Šiauliuose taip pat numatoma visa puokštė kritulių. Naktį bus apie –1–0 laipsnių šalčio, numatomas sniegas. Ryte krituliai skystės, bus apie 2–4, dieną apie 6–8 laipsnius šilumos.

Pajūrį lietus merks pirmoje paros pusėje, vėliau gūsingas vėjas praskirstys lietaus debesis. Naktį bus apie 5, ryte ir dieną apie 7–9 laipsnius šilumos.

Penktadienis daug kur bus apniukęs, tik vakarinėje šalies pusėje vyraus mažesnis debesuotumas. Numatomas neramus vakarų vėjas, krituliai bus menki.

Vilniuje ir Kaune dangų gaubs debesys, protarpiais lynos. Temperatūra sieks 6–8 laipsnius šilumos.

Šiauliuose vyraus permainingas debesuotumas, temperatūra svyruos tarp 4–6 laipsnių. Pajūryje termometrų stulpeliai stiebsis iki 7 laipsnių, debesys tai susibėgs, tai vėl išsiskirstys.

Šeštadienį temperatūra nesikeis, tačiau bus šlapia. Pūs gūsingas vakarų vėjas.

Vilniaus ir Kauno apylinkėse termometrai fiksuos 6–8 laipsnius šilumos, visą parą varvės dangus.

Šiauliuose bus apsiniaukę, lis. Naktį ir ryte temperatūra sieks 3–4, dieną 5–6 laipsnius šilumos. Pajūryje bus apie 6–8 laipsnius šilumos, gausiausias lietus numatomas įdienojus.

Sekmadienį palis mažiau, vyraus gausus debesuotumas, o vakarų vėjas nurimti neketins. Vakarėjant pro šiaurės vakarų pusę grįš šaltis.

Vilniuje ir Kaune visą parą bus apsiniaukę, įkyriai lynos. Naktį bus apie 7, ryte ir dieną apie 5–6 laipsnius šilumos.

Šiauliuose didžiąją paros dalį vyraus 5–6 laipsnių temperatūra, lis. Vakare oras sparčiai vės, pasirodys sniegas. Pajūryje protarpiais purkš lietus, temperatūra sieks 6–7 laipsnius šilumos. Tačiau vakarėjant ir čia bus vėsiau, krituliai keis pavidalą.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitės pradžioje šalyje vyraus neigiama temperatūra, vietomis pasnigs.