Šeštadienį daug kur dulksnos lietus, pasisuks pietryčių vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus apniukęs dangus, numatomi negausūs krituliai. Pirmoje paros pusėje bus apie 6–7, dieną apie 8–9 laipsnius šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, palis. Termometrai fiksuos 7–8 laipsnius. Dieną trumpai pasirodys saulė, vėliau ir vėl atslinks lietaus debesys. Oras šils iki 9–10 laipsnių.

Sekmadienio rytą vietomis nušvis saulė, o antroji dienos pusė bus lietinga. Vilniaus ir Kauno apylinkėse naktį galimas giedras dangus, ryte pradės lyti. Temperatūra svyruos tarp 6–7 laipsnių. Įdienojus pasipils krituliai, bus apie 8–10 laipsnių šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, negausiai lynos. Temperatūra sieks 7 laipsnius. Dieną numatomas lietus, bus apie 8–9 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančios savaitės pradžia taip pat bus apniukusi, tačiau kritulių nenumatoma. Sustiprės rytų vėjas. Savaitei įpusėjus debesys prasisklaidys, bus gerokai šalčiau. Naktimis temperatūra sieks vos vieną kitą laipsnį šilumos, o vietomis nukris ir žemiau nulio.