Šeštadienį jau iš pat ryto daug kur žadins saulė, vėjas nurims, o temperatūra laipsniu kitu padidės. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, vyraus debesuotumas. Tuo metu bus apie 7–9 laipsnius šilumos. Dieną tarp debesų nardys saulė. Oras šils iki 12 laipsnių. Pajūryje numatomas giedras dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 9–11 laipsnių. Įdienojus termometrai fiksuos 12 laipsnių šilumos, švies saulė. Vakarėjant galimas debesuotumas.

Sekmadienį debesys ir vėl išaugs, vietomis lynos. Sustiprės pietų, pietvakarių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, dangus bus apniukęs. Temperatūra sieks 5–6 laipsnius šilumos. Įdienojus numatomas nepastovus debesuotumas, bus apie 10 laipsnių šilumos. Vakarop krapnos lietus. Pajūryje vėjas dangumi plukdys debesis. Nakties ir ryto metu bus apie 9, dieną apie 12 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančios savaitės pradžioje pakils žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Vyraus panaši temperatūra, dangumi plauks nedideli debesys.