Ketvirtadienis bus saulėtas, bet šaltas. O dėl žvarbaus šiaurės rytų vėjo oras bus dar šaltesnis. Vilniuje ir Kaune visą parą vyraus giedras dangus. Nakties metu bus apie 3–4 laipsnius šilumos. Auštant Vilniaus apylinkėse temperatūra nukris iki –1–0 laipsnių. Kaune ryte termometrai fiksuos apie 1–2 laipsnius šilumos. Dienos metu danguje švies saulė, temperatūra kils iki 6–8 laipsnių. Šiauliuose naktį bus apie 2 laipsnius šilumos, o ryte atvės iki –1–0 laipsnių. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 5–6 laipsnių. Pajūryje numatomas skaidrus dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra atitinkamai sieks 5 ir 2 laipsnius šilumos. Dieną termometrai rodys 8 laipsnius.

Penktadienio naktį šaltukas darbuosis jau beveik visur. Tačiau ryte po truputį atslinks debesys, tad diena jau bus apniukusi. Kritulių nenumatoma. Vilniaus ir Kauno apylinkėse naktis bus giedra, termometrai fiksuos 1–3 laipsnius šilumos. Ryte vyraus nulinė temperatūra. Įdienojus oras šils vos iki 4 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus apie 0–1 laipsnį šilumos. Dienos metu saulę slėps debesys, temperatūra kils iki 3–4 laipsnių. Pajūryje debesys tai susibėgs, tai vėl išsiskirstys. Nakties ir ryto metu bus apie 2, dieną apie 6 laipsnius šilumos.

Šeštadienis bus apniukęs, vietomis galimas trumpas lietus. Nakties metu dangų gaubs debesys, tad vyraus kukli teigiama temperatūra. Vilniuje ir Kaune didžiąją paros dalį numatomas gausus debesuotumas. Naktį ir ryte temperatūra sieks 2–3, dieną 6–7 laipsnius šilumos. Vakare debesys po truputį skirstysis. Šiauliai taip pat skendės debesyse. Pirmoje paros pusėje bus apie 2–3, įdienojus apie 5–7 laipsnius šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, vyraus 3–4 laipsnių temperatūra. Diena bus apniukusi, oras šils iki 7 laipsnių.

Sekmadienio naktį dangus išsigiedrins. Įdienojus daug kur atslinks debesys, tik prie jūros bus saulėčiausia. Pūs gūsingas rytų, šiaurės rytų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoji paros pusė bus giedra. Naktį temperatūra sieks 3–5, ryte 1–2 laipsnius šilumos. Įdienojus vyraus debesuotumas, oras šils iki 7–9 laipsnių. Šiauliuose nakties ir ryto metu numatomas skaidrus dangus. Temperatūra svyruos tarp 1–3 laipsnių. Diena po truputį apsiniauks, bus apie 5–7 laipsnius šilumos. Pajūryje visą parą bus giedra. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 3–5, įdienojus 7–9 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančią savaitę numatomi saulėti ir šiek tiek šiltesni orai.