Pirmadienis bus apniukęs ir gaivus, pūs gūsingas šiaurės rytų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse visą parą numatomas gausus debesuotumas. Nakties ir ryto metu bus apie 12–13, įdienojus apie 14 laipsnių šilumos. Šiauliuose dangų taip pat gaubs debesys, kritulių nenumatoma. Pirmoje paros pusėje temperatūra sieks 9–10, dieną 12–13 laipsnių. Pajūryje smarkus vėjas išblaškys debesis, tad dažnai nušvis saulė. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 11–13, įdienojus 13–15 laipsnių.

Antradienį dar labiau įsismarkaus šiaurės, šiaurės rytų vėjas. Daugelyje rajonų vyraus permainingas debesuotumas. Vilniuje ir Kaune naktis bus apniukusi, o ryte pasirodys saulė. Temperatūra svyruos tarp 8–12 laipsnių. Įdienojus dangumi keliaus maži debesys, oras šils vos iki 10–11 laipsnių. Šiauliuose didžioji paros dalis bus giedra. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 6–9, dieną 8–10 laipsnių. Pajūryje visą parą vyraus skaidrus dangus, numatoma 9–11 laipsnių temperatūra ir gūsingas vėjas.

Trečiadienį vėjas atgins lietaus debesis, šilumos bus mažiau. Vilniaus ir Kauno apylinkėse gausiau palis pirmoje paros pusėje. Tuo metu bus apie 6–8 laipsnius šilumos. Dieną saulę slėps debesys, oras šils iki 9–10 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, temperatūra smuks iki 5–6 laipsnių. Diena bus apniukusi, termometrų stulpeliai kils iki 8–10 laipsnių. Pajūryje nakties metu vėjas bus silpnesnis, vyraus skaidrus dangus. Auštant pasirodys debesys. Temperatūra svyruos tarp 7–9 laipsnių. Įdienojus negausiai palis, o sustiprėjęs vėjas debesis greitai išskirstys. Oras šils iki 11 laipsnių.

Ketvirtadienis taip pat bus vėjuotas ir apniukęs. Rytinius ir pietinius rajonus merks lietus. Vilniuje ir Kaune numatomi krituliai. Naktį ir ryte temperatūra sieks 9, dieną 10–11 laipsnių. Šiauliuose vyraus gausus debesuotumas, protarpiais negausiai palis. Pirmoje paros pusėje bus apie 8, įdienojus apie 10 laipsnių šilumos. Pajūryje smarkus vėjas dangumi neš debesis, lietaus nenumatoma. Nakties ir ryto valandomis termometrai fiksuos 9–10, dienos metu 11–12 laipsnių.

Penktadienį lietaus debesys ir toliau laistys mūsų šalį, tik šį kartą jie labiau susikoncentruos vakarinėje šalies dalyje. Visur kitur ir toliau numatomas apniukęs dangus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje negausiai palis. Naktį bus apie 10–11 laipsnių šilumos. Ryte atvės iki 7–8 laipsnių. Diena bus apniukusi, oras šils iki 11 laipsnių. Šiauliuose visą parą pliaups lietus, pūs neramus vėjas. Temperatūra sieks 8–9 laipsnius. Pajūryje taip pat varvės dangus, bus apie 10 laipsnių šilumos.