Trečiadienį nieko naujo neįvyks: bus šilta, danguje vietomis vis keisis debesys ir saulė, o kai kur ir palis. Numatomas ramus šiaurės vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, vyraus nedidelis debesuotumas, bus apie 6–12 laipsnių šilumos. Įdienojus gali staiga palyti, temperatūra kils iki 18–19 laipsnių. Šiauliuose nakties ir ryto dangus bus giedras. Termometrai fiksuos 7–11 laipsnių šilumos. Dienos metu trumpai palis, bus apie 18 laipsnių šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, numatoma 9–11 laipsnių temperatūra. Dieną atplauks nedideli debesys, purkš lietus. Oras sušils iki 15 laipsnių.

Ketvirtadienį bus saulėta ir šilta. Pasisuks šiaurės rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos tarp 9–13 laipsnių šilumos, bus giedra. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 18 laipsnių. Šiauliuose visą parą numatomas skaidrus dangus. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 8–12 laipsnių. Dienos metu dangumi plauks kuklūs debesys, temperatūra kils iki 18 laipsnių. Pajūryje pirmoji paros pusė numatoma giedra, bus apie 8–11 laipsnių. Dieną iš pavienių debesų gali negausiai lynoti. Oras šils iki 15 laipsnių.

Penktadienį taip pat lepins gražūs orai. Vilniuje ir Kaune visą parą numatomas giedras dangus. Tik protarpiais gali pasirodyti vienas kitas debesėlis. Naktį ir ryte bus apie 10–12, dieną apie 18 laipsnių šilumos. Šiauliuose vyraus skaidrus dangus. Pirmoje paros pusėje temperatūra sieks 6–11, įdienojus 18 laipsnių šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, termometrai fiksuos 8–11, dieną 15 laipsnių. Visą parą bus galima mėgautis giedru dangumi.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį temperatūra šoktels dar aukščiau: vietomis termometrai perkops ir 20 laipsnių ribą. Orai bus beveik vasariški.