Antradienį daug kur bus apsniaukę, numatomas nedidelis lietus. Pūs vos juntamas pietvakarių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, bus apie 20 laipsnių šilumos. Dienos metu dangumi plauks debesys, purkš lietus. Oras šils iki 26 laipsnių. Šiauliuose vyraus debesuotumas. Naktį ir ryte lis, temperatūra sieks 19 laipsnių. Dieną debesys sklaidysis, tačiau palyti dar gali. Termometrai fiksuos 24 laipsnius šilumos. Pajūryje debesuotumas bus menkas. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 18–21, įdienojus tarp 23–24 laipsnių.

Trečiadienį be kritulių, saulę slėps debesys. Pasisuks vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune bus debesuota. Kiek šviesesnis dangus numatomas antroje dienos pusėje. Naktį ir ryte bus apie 19–20, dieną apie 25–27 laipsnius šilumos. Šiauliuose pro debesis vis žvilgčios saulė. Pirmoje paros pusėje vyraus 17–19 laipsnių temperatūra. Įdienojus galimas kuklus lietus, temperatūra kils iki 24–25 laipsnių. Pajūryje naktį numatomas nedidelis debesuotumas, o rytas išauš giedras. Dienos metu švies saulė, bus apie 19–21 laipsnį šilumos.

Ketvirtadienis bus karštas ir saulėtas. Vakare galime tikėtis audringų orų: smarkaus lietaus ir perkūnijos. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, nakties ir ryto metu, termometrai fiksuos 16–21 laipsnį. Dieną oras įkais iki 26–27 laipsnių, švies saulė. Vakarėjant dangus apniuks, pasipils lietus. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos tarp 16–20 laipsnių. Įdienojus bus apie 26 laipsnius šilumos. Antroje dienos pusėje pasirodys lietaus ir perkūnijos debesys, temperatūra sumažės. Pajūryje lyti pradės jau ryte ir visa diena bus apniukusi. Temperatūra sieks 18–19 laipsnių.

Penktadienis skendės debesyse. Pūs gūsingas vakarų vėjas, karštis nebevargins. Vilniuje ir Kaune, didžiąją paros dalį, bus debesuota, protarpiais lis. Temperatūra svyruos tarp 20–22 laipsnių. Šiauliuose dangų taip pat gaubs stori debesys. Termometrai fiksuos 19–22 laipsnius. Pajūris mėgausis giedru dangumi. Naktį ir ryte bus apie 17–19, dieną apie 20 laipsnių šilumos.