Penktadienis vėl bus karštas. Skirtumas tik tas, kad atgaivins lietus. Vilniuje ir Kaune vyraus permainingas debesuotumas, numatomi krituliai. Naktį ir ryte bus apie 20–23, dieną apie 26–28 laipsnius šilumos. Šiauliuose gauiausias lietus numatomas pirmoje paros pusėje.

Tuo metu temperatūra svyruos tarp 16–18 laipsnių. Įdienojus lynos negausiai, oras šils iki 24–26 laipsnių. Pajūryje lietaus debesys dangumi plauks naktį. Termometrai fiksuos 17 laipsnių. Ryte ir dieną bus giedra, temperatūra sieks 21–23 laipsnius šilumos.

Šeštadienį karštis pasieks 30 laipsnių, o pietiniuose rajonuose oras įkais labiau. Pūs vos juntamas pietų vėjas. Vietomis galimas šlakelis lietaus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, oras šils iki 19–24 laipsnių. Dienos metu bus apie 29–30 laipsnių karščio. Protarpiais iš debesų gali iškris vienas kitas lašas lietaus. Šiauliuose, naktį ir ryte, numatomas giedras dangus.

Termometrai fiksuos 16–21 laipsnį šilumos. Dieną dangumi plauks debesys, griaudės perkūnija. Temperatūra kils iki 27–28 laipsnių. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, vyraus skaidrus dangus temperatūra svyruos tarp 19–22 laipsnių. Įdienojus galimas mažas debesuotumas, purkš lietus. Oras sušils iki 25 laipsnių.

Sekmadienį sulauksime vėjuotų ir lietingų pokyčių. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, danguje po truputį augs debesys. Oras vis dar bus karštas: temperatūra sieks 23–26 laipsnius. Tačiau dienos metu pasipils smarkus lietus, temperatūra smuktels iki 21 laipsnio. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie 21–23 laipsnius šilumos. Įdienojus teliks vos 18 laipsnių, numatoma liūtis. Pajūryje dangus varvės didžiąją paros dalį. Nakties metu bus apie 20, ryte ir dieną vos apie 16–18 laipsnių. Numatomas stiprus vėjas.