Trečiadienį debesys taškysis lietumi, tad galėsime pravėdinti nuobodžiaujančius skėčius. Numatomas gūsingas pietvakarių, vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune visą parą vyraus debesuotumas, numatomi krituliai. Naktį ir ryte temperatūra sieks 4–6 laipsnius šilumos. Įdienojus termometrai fiksuos 9 laipsnius šilumos. Šiauliuose gausiau palis pirmoje paros pusėje. Tuo metu vyraus 4–5 laipsnių temperatūra. Dienos metu oras šils iki 8 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, numatomas lietus. Bus apie 5 laipsnius šilumos. Įdienojus debesys praretės, temperatūra sieks 7 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį dangumi vėl plauks debesys, kurie atneš lietaus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, bus apie 4–5 laipsnius šilumos. Numatomas nepastovus debesuotumas ir krituliai. Dienos metu oras šils iki 8 laipsnių. Šiauliuose didžioji paros dalis bus apniukusi. Naktį ir ryte, vyraus 3 laipsnių temperatūra. Diena bus apniukusi, purkš lietus. Temperatūra kils iki 7 laipsnių. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, dangų gaubs debesys, bus apie 4 laipsnius šilumos. Įdienojus nušvis saulė, termometrai fiksuos 6 laipsnius šilumos.

Penktadienis bus ne tik drėgnas, bet ir vėsus. Pasisuks žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune dangų gaubs debesys. Nakties ir ryto metu kritulių nenumatoma, bus apie 2–4 laipsnius šilumos. Įdienojus pradės lyti, temperatūra sieks 5 laipsnius šilumos. Šiauliuose vyraus gausus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje temperatūra sieks 1 laipsnį šilumos. Dieną oras šils iki 6 laipsnių. Antroje dienos pusėje pasipils lietus. Pajūryje, nakties ir ryto metu, bus apie 3, įdienojus apie 6 laipsnius šilumos. Vakarėjant numatomi krituliai.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalio naktimis vietomis galimas šaltukas, tačiau dienomis temperatūra vėl šoktels aukštyn. Numatomi pragiedruliai.