Orai bus vidutiniškai šilti, o naktimis vietomis dar gali ir silpnai šalti. Savaitgalį temperatūra pamažu kils, o sekmadienis, tikėtina, bus ne tik šiltesnis, bet ir saulėtesnis.

Trečiadienį orai jau bus vėsesni, daug kur numatomas trumpas lietus, pūs vidutinio stiprumo vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoje paros pusėje palis, temperatūra svyruos tarp 5–7 laipsnių šilumos. Įdienojus dangumi plauks debesys, oras šils iki 9–10 laipsnių. Šiauliuose naktį negausiai lis, bus apie 3 laipsnius šilumos. Ryte temperatūra nukris iki nulio, gali būti slidu. Dienos metu vyraus mažas debesuotumas, protarpiais iškris nedidelis lietus. Temperatūra pakils iki 8 laipsnių. Pajūryje vėjas bus smarkesnis. Naktį ir ryte debesys bus menki, termometrai rodys 3–4 laipsnius šilumos. Dieną iš pavienių debesų negausiai palis, oras šils iki 6 laipsnių.

Ketvirtadienį negausiai palis tik vietomis. Naktį kai kur silpnai šals. Vėjas suksis iš rytų, šiaurės rytų. Vilniuje ir Kaune numatomas debesuotumas, negausūs krituliai. Nakties ir ryto valandomis bus apie 2–4, dieną apie 8–9 laipsnius šilumos. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra, šals iki –2–1 laipsnio. Įdienojus vyraus debesuotumas, temperatūra sieks 8 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį bus apie 3 laipsnius šilumos, o ryte – apie nulį. Dieną dangų gaubs debesys, kritulių nenumatoma. Oras sušils iki 7 laipsnių.

Penktadienį sustiprės rytų, šiaurės rytų vėjas. Šalyje vyraus debesuotumas, o antroje dienos pusėje daug kur prapliups lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse visą parą dangumi plauks debesys. Gausesni krituliai numatomi po pietų. Nakties ir ryto metu Vilniuje bus apie 2, dieną apie 7 laipsnius šilumos. Kaune pirmoje paros pusėje temperatūra svyruos tarp 3–5 laipsnių, o įdienojus oras šils iki 8–9 laipsnių. Šiauliuose pirmoje paros pusėje debesys vėl prasisklaidys, temperatūra nuo 2 laipsnių šilumos naktį smuktels iki –1 šalčio ryte. Įdienojus dangus apniuks, oras šils iki 9 laipsnių. Vakare palis. Pajūryje vyraus gausus debesuotumas. Naktį termometrai fiksuos 4, ryte – 1 laipsnį šilumos. Dienos metu temperatūra kils iki 9 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, šeštadienio naktį temperatūra kils aukščiau, pūs smarkus šiaurės rytų vėjas, numatomi gausūs krituliai. Dieną vėjas jau suksis iš pietvakarių, bus apie 6–9 laipsnius šilumos, daug kur trumpai palis.

Sekmadienį dangus jau bus gerokai šviesesnis, išsilaikys vidutinio stiprumo vakarų, pietvakarių vėjas. Naktį kai kur trumpai palis, temperatūra svyruos tarp 2–5 laipsnių šilumos. Įdienojus oras šils iki 10–12, pajūryje – iki 8 laipsnių.