Penktadienio naktį dangumi keliaus nedideli debesys, kai kur silpnai šals. Ryto metu vakariniuose šalies rajonuose pradės lyti. Dienos metu sausiau bus tik šiaurės vakarų Lietuvoje. Vilniuje, pirmoje paros pusėje, vyraus nedidelis debesuotumas. Naktį bus apie 3 laipsnius šilumos, ryte apie nulį. Įdienojus vyraus gausus debesuotumas, numatomi krituliai. Oras šils iki 8 laipsnių. Kaune, naktį ir ryte, temperatūra sieks 1–2 laipsnius šilumos. Dieną termometrai fiksuos 9 laipsnius šilumos, pradės lyti. Šiauliuose vyraus apniukęs dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos apie 2 laipsnius šilumos. Įdienojus trumpai lynos, oras šils iki 10 laipsnių. Pajūryje pirmoji paros pusė bus giedra, vyraus 2–4 laipsnių šiluma. Dieną daugės debesų, bus apie 9–10 laipsnių šilumos.

Šeštadienio naktį ir rytą gausiausi krituliai numatomi pietryčių ir rytų Lietuvoje. Dieną palis jau daugelyje šalies rajonų. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, vyraus gausus debesuotumas. Nakties ir ryto metu Vilniuje lietus bus gausesnis, temperatūra sieks 5–6 laipsnius šilumos. Įdienojus oras šils iki 8 laipsnių. Šiauliuose visą parą varvės dangus. Naktį bus apie 4, dieną apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje termometrai rodys 6 laipsnius šilumos, lis.

Sekmadienį kritulių bus kur kas mažiau, dieną vietomis numatomi pragiedruliai. Vėjas pūs iš vakarų, pietvakarių. Vilniaus ir Kauno apylinkėse protarpiais trumpai palis. Nakties ir ryto metu bus apie 4–6, dieną apie 9 laipsnius šilumos. Šiauliuose didžioji paros dalis bus apniukusi, purkš lietus. Vakare debesys trauksis. Naktį ir ryte termometrai rodys 4 laipsnius šilumos. Dienos metu oras šils iki 8 laipsnių. Pajūryje pirmoji paros pusė bus apniukusi, negausiai lis. Temperatūra svyruos apie 4 laipsnius šilumos. Įdienojus vyraus nedidelis debesuotumas, bus apie 6 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienio naktį vyraus menkas debesuotumas, vietomis silpnai šals. Dieną pūs gūsingas šiaurės rytų, rytų vėjas, oras šils iki 8–11 laipsnių.

Antradienį ir trečiadienį vyraus permainingas debesuotumas, protarpiais lis. Naktimis bus apie 6–9, dieną apie 11–15 laipsnių šilumos, o kai kur ir dar šilčiau.

Antroje savaitės pusėje, panašu, kad šiluma nesitrauks, o dangus bus saulėtesnis.