Taip pat protarpiais galime sulaukti ir nedidelio lietaus. Ketvirtadienį oras bus karščiausias: šalies pietuose jis įkais iki 30 laipsnių. Liepos pirmąją daug kur tikėtini krituliai, bus laipsniu kitu gaiviau.

Trečiadienį vietomis dangumi keliaus debesys, numatomas nedidelis lietus. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė bus giedra. Termometrai fiksuos 14–17 laipsnių. Įdienojus vyraus permainingas debesuotumas, temperatūra kils iki 25 laipsnių. Šiauliuose, nakties ir ryto metu, numatoma skaidrus dangus. Temperatūra svyruos tarp 13–18 laipsnių. Dieną trumpai palis, bus apie 22 laipsnius šilumos. Pajūryje debesys vis taškysis lietumi. Naktį ir ryte temperatūra sieks 16–18, įdienojus 21 laipsnį šilumos.

Ketvirtadienį oras sušils labiau, šalies pietuose numatomas 30 laipsnių karštis. Tačiau debesys skirstytis neskubės. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, nakties ir ryto metu, vyraus mažas debesuotumas. Temperatūra svyruos tarp 18–23 laipsnių. Dieną debesys ir saulė vis mainysis vietomis, oras sušils iki 28 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus apie 18–21 laipsnį šilumos. Dienos metu purkš lietus, temperatūra kils iki 25 laipsnių. Pajūryje nakties ir ryto dangus bus giedras, termometrai fiksuos 19–20 laipsnių. Įdienojus iš pavienių debesų šiek tiek lynos, bus apie 22 laipsnius šilumos.

Penktadienį, pirmąją liepos dieną, per šalį keliaus lietaus debesys, tad temperatūra šiek tiek smuktels žemyn. Vilniuje ir Kaune protarpiais dangus apsiniauks ir palis. Nakties ir ryto metu bus apie 19–21, dieną apie 26 laipsnius šilumos. Šiauliuose taip pat numatomas nepastovus debesuotumas ir krituliai. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 18–19, įdienojus 24 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį pliaups lietus, o ryte debesys prasisklaidys. Tuo metu temperatūra svyruos tarp 18–20 laipsnių. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 22 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmoje savaitgalio pusėje temperatūra vėl kops aukštyn, tačiau numatomas debesuotumas ir perkūnija. Sekmadienį pasipils lietūs, oras atvės.