Trečiadienį daugelyje rajonų krapnos lietus, pūs pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje diena bus apniukusi, lis, oras sušils iki 6 laipsnių. Kaune dieną bus apie 6 laipsnius šilumos. Vakarėjant galimas gausesnis lietus. Šiauliuose įdienojus termometrai fiksuos 4 laipsnius šilumos, negausiai lynos. Pajūryje taip pat vyraus debesuotas peizažas. Temperatūra kils iki 4 laipsnių.

Ketvirtadienį orai nesikeis, tik vėjas pasisuks iš vakarų. Vilniuje bus debesuota, protarpiais palis. Temperatūra sieks 3–4 laipsnius šilumos. Kaune taip pat numatomas nedidelis lietus. Pirmoje paros pusėje bus apie 1–2 laipsnius šilumos. Įdienojus oras sušils iki 5 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, tarp lietaus lašų įsimaišys ir sniegas, bus apie 0–1 laipsnį šilumos. Dienos metu saulę dengs debesys, krapnos lietus. Temperatūra sieks 4 laipsnius šilumos. Pajūryje sustiprės vėjas. Visos paros metu lynos, bus apie 2–3 laipsnius šilumos. 

Penktadienį bus vienu kitu laipsniu šilčiau, lietus nežada trauktis. Pūs pietų, pietryčių vėjas. Vilniuje, naktį ir ryte, lynos, bus apie 2 laipsnius šilumos. Įdienojus debesys nesiskirstys, oras šils iki 5 laipsnių. Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos tarp 2–3 laipsnių šilumos, galimas lietus. Dienos metu be kritulių, bus apie 6 laipsnius šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie 1 laipsnį šilumos, numatomi negausūs krituliai. Įdienojus nelis, temperatūra kils iki 5 laipsnių. Vakarop dangus išsigiedrins. Pajūryje debesys prasiskirstys. Tik naktį ir ryte galimas šioks toks lietus, tuo metu bus apie 2 laipsnius šilumos. Įdienojus temperatūra sieks 6 laipsnius šilumos. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį taip pat varvės dangus, temperatūra išliks panaši.