Viena jų - TV3 eteryje nuo lapkričio pradedama rodyti bondiana - serija filmų, kurių herojus - anglų superagentas 007 Džeimsas Bondas. Ta proga ir TV3 savo naująjį sezoną pavadino "Sezonu 007".

Praėjusį sezoną populiariausios laidos "Be tabu" vedėjai Ramunė Pečiulienė ir Algis Greitai "Helios" kino teatro scenoje pažadėjo, kad dar šį rudenį įdomiausi reportažai bus sudėti į visiškai pasikeitusią savaitės apžvalginę laidą.

"Lietuvos ryto" televizijos kūrėjai pristatė naująją savo laidos rubriką "Meilės istorijos" ir jų pasakotoją Henriką Vaitiekūną.

TV3 žiūrovai pamatys pasikeitusią ir stiliaus bei gyvenimo būdo laida tapusią "Nuoširdžiai Jūsų - Algimanta Žukauskienė".

Antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį bus rodoma situacijų komedija "Grybauskai".

Pasikeitė ir populiariausio televizijos žaidimo "Teleloto" vedėjas. Nuo rugsėjo Aukso puodu žiūrovus vilios Marijus Žiedas ir Gabrielė Bartkutė.

Krepšinį šį sezoną išmainiusi į futbolą, TV3 trečiadieniais rodys UEFA čempionų lygą, o savaitgaliais - įdomiausias šalies futbolo čempionato rungtynes.

Pristatydami įdomiausius filmus, šio vakaro rengėjai nustebino specialiaisiais efektais. Iš palubės lijo aukso lietus, siautėjo vėtra, iš pakampių aidėjo vaiduokliškos dejonės.

Sumaištį sukėlė kino teatro fojė rastas neaiškios kilmės paketas. Pareiškę, kad tai gali būti sprogmuo, vakaro rengėjai svečius skubiai evakavo į Vilniaus rotušę.

Čia vaišių stalą padengė projekto "Robinzonai" dalyviai. Jų nuotykius TV3 nuo rugsėjo pabaigos rodys net 13 šeštadienių.