Su DELFI portalu susisiekė skaitytojas Paulius, kuris pasidalijo savo pastebėjimu.

„Žmona įsijungė pirmąjį rusų kanalą, kuriame rodo šokių ant ledo šou. Jo metu Margarita Drobiazko apgailestavo, kad atstovavo ne Rusijai, džiaugėsi, kad žmonės ją palaiko, nepaisant to, kad ji atstovavo Lietuvai, ir padėkojo, kad paliko ją kaip savą, nes juk ji ir yra sava, nors šoko ne už Rusiją. Labai jau negražu“, - savo nuomonę išsakė skaitytojas.

Kartu Paulius atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame matyti, ką kalba M. Drobiazko po savo pasirodymo ant ledo.

„Dėkoju už tai, ką pasakėte, aš, tiesa, nesitikėjau, man tiesiog ašaros kaupiasi gerklėje, paprasčiausiai noriu padėkoti. Tiesą sakant, dabar, prisimindama savo sportinę karjerą, norėčiau padėkoti rusų treneriams, kurie mus vedė per visą karjerą, nepaisant to, kad atstovavom kitai šaliai. Noriu padėkoti Rusijai už šį projektą, Pirmajam kanalui už tai, kad leido mus pratęsti savo karjerą, nepaisant to, kad tarptautiniuose čempionatuose atstovavome ne Rusijai. Noriu padėkoti Rusijos sirgaliams, kurie mus myli taip, tarsi visą gyvenimą būtume atstovavę Rusijai, ir laiko mus savais. Ačiū jums labai. Iš tikrųjų mes ir esame savi“, - televizijos laidoje sakė M. Drobiazko.

DELFI primena, kad Margarita Drobiazko už Lietuvą pradėjo šokti 1992 m., kai pradėjo treniruotis su Povilu Vanagu. Čiuožėja 1971 m. gimė Maskvoje. Pradėjusi čiuožti už Lietuvą rusė gavo Lietuvos pilietybę. Už P. Vanago M. Drobiazko ištekėjo 2000 m.

M. Drobiazko pasisakymą galite matyti nuo 12-tos minutės.