Prie Kauno valdžios rūmų susirinko kelios dešimtys žmonių. Jie perskaitė rezoliuciją, kurioje G.Jankus vadinamas išdaviku. Mitinguojantys reikalavo, kad jis atsisakytų mero pavaduotojo pareigų.

G.Jankus Eltai sakė, jog apie prieš jį nukreiptą mitingą sužinojo iš žurnalistų. Tačiau netrukus į savivaldybės kiemą jį iškvietė mitinguotojai. G.Jankus piketuotojams teigė, jog, išsiskyrus jo paties ir Laisvės sąjungos nuomonėms, išstodamas iš partijos ir frakcijos jis pasielgė garbingai. G.Jankus dar kartą užtikrino, jog renkant naują merą Kauno miesto taryboje balsuos ne už Laisvės sąjungos kandidatą Gediminą Budniką, bet už Naujosios sąjungos atstovą Eriką Tamašauską. G.Jankus neketina atsistatydinti iš užimamų pareigų, nes po greitai įvyksiančių mero rinkimų savaime pasikeis ir G.Jankaus pareigos.

Vienas iš mitingo dalyvių pareiškė, jog G.Jankaus poelgis prilygsta Judo išdavystei, kuris tai padarė taip pat 13-ąją dieną. G.Jankus patikslino, jog viešai pareiškė paliekąs partiją ir frakciją ne 13, o 15 šio mėnesio dieną, todėl sulyginimas su Judu jam netinka. Pro mitinguojančius praėjo ir Kauno meras bei Lietuvos laisvės sąjungos lyderis Vytautas Šustauskas. Pasisveikinęs su "pavaldiniais", paskaitęs plakatus, jis išvyko į Vilnių posėdžiauti Seime.