„Manau, kad tas klausimas liko atviras. Čia ministro garbės reikalas. Jeigu tai žmogus padorus, tai jis turėtų pats atsiprašyti“, - Žinių radijui trečiadienį sakė L.Graužinienė.

„Vidaus reikalų ministerijos patį atsiprašymą kaip ministerijos priimu, tačiau pono ministro tai tikrai nebuvo atsiprašymo. (...) Ir tikrai nereikia ieškoti trečio žmogaus“, - teigė parlamento vadovė.

Pasak L.Graužinienės, ją savo pasisakymu sukritikavęs S.Skvernelis viršijo „visas etikos ribas“.

„Jis pamiršta, kad nėra komisaras, o yra ministras“, - pridūrė politikė.

Vidaus reikalų ministras praėjusią savaitę aštriai atsikirto L.Graužinienei po to, kai ši dėl Europos Sąjungos migrantų krizės sprendimo apkaltino ministrą nekompetencija.

„Išlindo pilypas iš kanapių: matyt, Seimo pirmininkė neskaito nei laikraščių, nei portalų, nežiūri televizijos ir neklauso radijo. Jei Seimo pirmininkė neskaito šios informacijos, gal bent „google“ jai padėtų?“, - pareiškė S.Skvernelis. Jo komentarą BNS perdavė atstovas spaudai.

„Galbūt daugiau asmens sargybinių, kurių Seimo pirmininkė pageidauja, apsaugos ją ne tik nuo tikrų pavojų, bet ir nuo kalbėjimo, kuris juokina žmones?“, - teigė ministras.

Vidaus reikalų ministerija kitą dieną pareiškė, jog atsiprašo dėl išplatintų S.Skvernelio pastabų. Pranešime spaudai ministerija nurodė, kad „pateikdamas poziciją žiniasklaidai ministro patarėjas savo iniciatyva pavartojo kelias papildomas literatūrinės raiškos priemones“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)