Į sąrašo lyderius taip pat siūlyti 5 kiti skyriaus nariai, tačiau savo kandidatūras jie atsiėmė. R. Mikaičio kandidatūrą į sąrašo lyderius dar turės patvirtinti visuotinis LRLS Kauno skyriaus susirinkimas, kuris vyks spalio 11 dieną.

Jei jo kandidatūra būtų patvirtinta, R. Mikaitis mestų iššūkį tiesioginiuose mero rinkimuose jau aštuonerius metus Kauną valdančiam konservatoriui Andriui Kupčinskui.

„Net neabejoju, kad galėtume pademonstruoti visai kitą rezultatyvumą, nei rodo dabartinė valdžia. Vien ko vertas sprendimas susprogdinti Panemunės tiltą, naujam tiltui nenumačius lėšų. Tikiu, kad kito kelio mes neturime – privalome pateikti alternatyvą užkonservuotam Kaunui“, – prieš balsavimą sakė R. Mikaitis.

Skyriaus tarybos susirinkime taip pat buvo aptarta politinė padėtis savivaldybėje bei priimti nauji aštuoni nariai – Aušra Misailovienė, Ilona Laibinytė, Lina Pleskytė, Nomeda Lisauskienė ir Vaida Daunytė.

L. Pleskytė – daugkartinė povandeninio plaukimo su plaukmenimis pasaulio taurės laimėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)