„Praėjusiuose Seimo rinkimuose „Antikorupcinė N. Puteikio ir K. Krivicko koalicija“ surinko daugiau nei 6 procentus rinkėjų balsų, mus palaikė beveik 80 000 Lietuvos piliečių. Tai labai daug. Dešimtys tūkstančių žmonių tiki ir pasitiki mumis. Ir jų vis daugėja. Aplenkėme tokias valstybės finansuojamas tuomet parlamentines partijas kaip Darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“, Lenkų rinkimų akcija, A. Zuoko liberalai. Trūko labai nedaug, kad mūsų koalicijos didžioji jėga – Lietuvos centro partija – būtų tapusi parlamentine partija, turinčia savo frakciją Seime“, – kalbėjo K. Krivickas.

Seimo rinkimuose dalyvavęs kaip vienas iš „Antikorupcinės N. Puteikio ir K. Krivicko koalicijos” lyderių, K. Krivickas sekmadienį vykusiame Lietuvos centro partijos tarybos posėdyje taip pat buvo išrinktas ir į partijos Politinę tarybą bei įgijo jos nario įgaliojimus.

„Kitą dieną po Seimo rinkimų vykusioje spaudos konferencijoje kartu su N. Puteikiu viešai įsipareigojome ruoštis 2019 metų savivaldos, Europos Parlamento, Prezidento rinkimams ir jose dalyvauti su Lietuvos centro partija. Atstovauti paprastų žmonių interesams, tęsti kovą su politine korupcija ir valdžios privilegijomis, mažinti socialinę atkirtį, emigraciją paskelbti nacionalinio lygio tragedija, imtis atitinkamų priemonių jai stabdyti – darant viską, kad didėtų žmonių algos ir pensijos. Davėme žodį ir jo laikomės. Lietuvos centro partija atgimsta ir tampa rimta politine jėga, turinčia žmonių pasitikėjimo mandatą, esame pasirengę dalyvauti ir sėkmingai pasirodyti artėjančiuose rinkimuose“, – sakė K. Krivickas.

Šiuo metu Lietuvos centro partija yra parlamentinė partija, kuriai Seime atstovauja jos pirmininkas N. Puteikis.

„Džiaugiuosi, kad K. Krivickas tapo Centro partijos nariu. Jis kovoja už vertybes, yra naujos politikų kartos atstovas, jaunas, išsilavinęs, profesionalus, padorus ir sąžiningas žmogus, jau turintis ir politinę patirtį. Centro partija auga ir stiprėja. Mes esame nusiteikę ryžtingai ir kol kitos partijos, parblokštos „žaliosios valstiečių bangos“, skęsta vidinėse intrigose ir kovose dėl partinės valdžios, mes vienijamės“, – kalbėjo N. Puteikis.

DELFI primena, kad iš pradžių K. Krivickas nesėkmingai bandė į Seimą kandidatuoti su Liberalų sąjūdžiu. Jis planavo balotiruotis Pietų Žemaitijos vienmandatėje apygardoje, tačiau netrukus sulaukė liberalų lyderių Remigijaus Šimašiaus ir Eugenijaus Gentvilo nepritarimo. Pastarasis prodiuserio veiklą televizijoje apibūdino vienu žodžiu – šūdas.