Tai patvirtino G. Ruplėno bičiulis Haroldas Mackevičius.

"Gintarą palydėsim birželio 25 dieną, trečiadienį. 10 valandą šventos mišios Bernardinų bažnyčioje. Nuo 11.30 iki 15 valandos atsisveikinimas Šv. Kotrynos bažnyčioje. Laidotuvės 16 valandą Antakalnio kapinėse. Artimieji prašo pagerbti Gintaro atminimą viena balta rože", - rašė H. Mackevičius savo socialinio tinklo paskyroje.

Jis mirė birželio 12 d., greičiausiai viešbučio kambaryje vyrui sustojo širdis. Šių metų vasarą G. Ruplėnas būtų šventęs 50 metų jubiliejų.

Vyras anapilin išėjo viešėdamas Jordanijoje. DELFI žiniomis užsienyje prodiuseris atostogavo su bičiulių kompanija.

G. Ruplėnas – garsus Lietuvos TV laidų prodiuseris, verslininkas bei laidų vedėjas. Gimė 1964 m. rugpjūčio 25 d. Vilniuje. 1993 m. baigė Vilniaus universiteto Teisės fakultetą.

Kartu su Arūnu Valinsku bei Valdu Vižiniu jau studijų metais pradėjo aktyviai koncertuoti bei dalyvavo akademinėje saviveiklos veikloje.

Nuo 1986 m. G. Ruplėnas dirbo šou grupėje „Dviratis“, nuo 1993 m. darbavosi televizijos laidose „Dviračio šou“, „Dviračio žynios“ ir „Pusę per pusę“. Legendinę laidą „Dviračio šou“ G. Ruplėnas kūrė su kolegomis Haroldu Mackevičiumi ir Vytautu Šerėnu.

1995 m. užėmė radijo stoties „Radiocentras“ programų direktoriaus pareigas.

Vyras buvo sportiškas. Vienas jo pomėgių – tenisas. Ne kartą G. Ruplėnas dalyvavo įvairiuose teniso turnyruose.

G. Ruplėnas su žmona turėjo du vaikus.

Kolegos reiškė užuojautą dėl G. Ruplėno mirties

LNK televizijų grupės kolektyvas yra sukrėstas ilgamečio televizijos laidų kūrėjo Gintaro Ruplėno mirties ir reiškia gilią užuojautą vyro šeimai, draugams, artimiesiems ir visiems, kurie vertino jo talentą.

„Netekome atviro, nuoširdaus, kūrybiško žmogaus, puikaus humoristo, - sakė LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė.- Tai didelė netektis ne tik mūsų kolektyvui, bet ir visiems, kurie žavėjosi Gintaro talentu. Gintaras buvo išskirtinė asmenybė, vienas tų, kurie padarydavo didelį darbą ir likdavo už kadro. Kalbant apie Gintarą Ruplėną sunku kalbėti būtuoju laiku. „Dviračio šou“ laida, kurios vienas kūrėjų  buvo Gintaras Ruplėnas, per pastaruosius dešimtmečius tapo humoro klasika, humoro etalonu, gero humoro sinonimu.  Reiškiu gilią užuojautą Gintaro šeimai ir jo kolegoms Haroldui Mackevičiui, Vytautui Šerėnui,  visam „Dviračio šou“ kolektyvui“.