„Taip jau atsitiko, kad mano vyras, J. Požela, šiuo metu pats negali dirbti rinkimų kampanijoje, tačiau tikiu, kad jis darbais įrodė tiek Lietuvos visuomenei, tiek partijos bičiuliams, kad yra nusipelnęs būti dar kartą išrinktas Seimo nariu.

Kreipiuosi į Jus, nes tikiu, kad Juras tikrai pasveiks ir jau greitu laiku galėsime ne tik mes būti vėl kartu, bet ir jis sėkmingai galės tęsti pradėtus savo darbus. Tad tam reikia Jūsų palaikymo.
Kviečiu palaikyti Jurą vienmandatėje Antakalnio apygardoje ir LSDP sąraše reitinguojant numerį 8 ir nekreipti dėmesio į teiginius žiniasklaidos kanaluose apie tai, kad Juras negalės tęsti darbų.
To nepasakė nei vienas medikas ne tik viešai, bet ir man asmeniškai“, – parašė Ž. Poželienė.

Socialdemokratų partijos narys J. Požela partijos sąraše įrašytas 8 numeriu. Jis taip pat siekia mandato Antakalnio vienmandatėje apygardoje.

J. Požela 2003-2012 m. buvo Vilniaus miesto tarybos narys, 2012 m. išrinktas į Seimą, 2016 m. paskirtas sveikatos apsaugos ministru.

DELFI primena, kad paskutinė oficiali žinia apie ministro sveikatą buvo tokia: „šioks toks būklės pagerėjimas yra, tačiau pacientas tebėra gydomas ten pat – intensyvios terapijos ir reanimacijos skyriuje“.

Ministras dėl ūminių virškinimo sistemos sutrikimų bei pilvo skausmų į klinikas skubiai buvo paguldytas rugpjūčio pradžioje. Pasak klinikų medikų, atlikus tyrimus, jam diagnozuotas ūminis biliarinės (tulžinės) kilmės pankreatitas (kasos uždegimas), jo priežastis, tikėtina, buvo tulžies nutekėjimo sutrikimas. 34-erių J. Požela susirgo atostogaudamas.