„32 metų be žalingų įpročių besilankantis bažnyčioje vyras, turintis žurnalisto bei apskaitininko profesijas ir besimokantis bankinių operacijų tvarkytojo specialybės, iš mokytojų šeimos, besidomintis ekonomika, kultūra, religija, žurnalistika, literatūra ir menu, ieško 25-35 metų draugės Vilniuje.

Mielai pakviesčiau kartu nueiti į kiną, parodą, kavinę, teatrą, koncertą. Esu parašęs eilėraščių“, – toks prisistatymas nepaliko abejingų. Skelbimas jau peržiūrėtas tūkstančius kartų.

Išgarsėjo per dieną

DELFI V. Bučelis sakė skelbimą internete sugalvojęs išplatinti, nes suprato, kad jau būtų neblogai susirasti draugę.

„Amžius – vis tiek ne paauglystė. Manau, laikas jau būtų apie šeimą pagalvoti. Prieš maždaug 4 metus pradėjau dėti skelbimus į laikraščius, pažinčių portalus. Esu buvęs ir seminaruose, skaičiau daug literatūros apie tarpusavio santykius, tačiau merginos susirasti nepavyko. Didelio susidomėjimo nebūdavo ir po skelbimų išplatinimo“, – pripažino pašnekovas.

Panašu, kad šis kartas – išimtis.

Žarsto patarimus

Paklaustas, kodėl skelbime paminėjo būtent įvardytus bruožus, jis tikino taip nusprendęs pasielgti, nes išanalizavęs, ko ieško moterys.

„Seminaruose girdėjau, kad vienas didžiausių moterų reikalavimas – išsilavinimas. Man aiškino, kad moteris buhalterė nelabai norėtų vyro traktoristo. Antras labai svarbus dalykas – kokias pareigas žmogus eina. Trečias – kaip jis atrodo, kaip rengiasi, ar sportuoja“, – aiškino jis.

Vyras prasitarė – labai svarbi jam ir religija.

„Beveik kiekvieną sekmadienį lankausi bažnyčioje, laikausi moralės normų. Aišku, nuodėmių padarau. Išpažinties anksčiau eidavau kartą per savaitę, dabar – kartą per mėnesį“, – atviravo pašnekovas.

Išvardijo reikalavimus moterims

V. Bučelis tikino nesantis prastas vyras. Kone kasmet jis pasakojo pasveikinantis dailiosios lyties atstoves su Moterų diena. Gėles tądien jis sakė teigiantis bendraklasėms ir studijų laikų kolegėms.

„Nesu aš toks labai vienišas. Pabendrauti su moterimis tenka, bet net pats nežinau, kodėl dar neturiu antrosios pusės. Gal moterys nenori patikėti, kad toks šaunuolis gali būti vienišas“, – nesikuklino jis.

Pašnekovas pripažino ir pats susitikti norinčioms moterims taikantis tam tikrus reikalavimus.

„Jos turi būti „tvarkingos“ išvaizdos, įdomios, doros“, – pasakojo jis.

Svarsto imtis kitokios strategijos

Tiesa, V. Bučelis tuoj pat pripažino, kad tokių moterų tarp ieškančių pažinčių internete – mažuma.

„Man yra tekę susidurti ir su siūlančiomis paslaugas už pinigus, ir net su per daug išsilavinusiomis“, – pasakojo jis.

Vyras pripažino, kad ieškoti moters virtualiu būdu jau atsibodo, tad prasitarė, kad jei šį kartą susirasti jos nepavyks, keis pažinčių paieškos strategiją.

Bandėte meilės ieškoti internete? Papasakokite, kaip sekėsi: ar teko nusivilti, o gal atvirkščiai, radote ten meilę? Ar teko susidurti su tuo, kad realybėje virtualiai sutiktas žmogus atrodė visiškai kitaip? Jūsų nuomonės laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Taip pat galite rašyti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: