Naujienų portalas 15min.lt praneša, kad G. Grabliauskas įkliuvo dar antradienį, apsilankius Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Vidaus tyrimų grupės ir Imuniteto valdybos pareigūnams.

Tačiau apie kolegos nemalonumus neskubėta pranešti. Ketvirtadienį informacijos ieškantys žurnalistai buvo siunčiami nuo vieno atsakingo pareigūno pas kitą. Pats G. Grabliauskas neigė turįs tokio pobūdžio problemų. Galiausiai AVPK patvirtino šį faktą.

G.Grabliauskas neblaivus buvo rastas darbo vietoje, savo kabinete Druskininkų policijos komisariato patalpose. Komisaras atsisakė pasitikrinti blaivumą vietoje, tad Imuniteto valdybos pareigūnų buvo nugabentas į vietos ligoninę, kur jam konstatuotas lengvas girtumo laipsnis.

Nemalonumai gresia ir dar vienam to paties komisariato pareigūnui. Kriminalinės policijos skyriaus vyr. tyrėjas Alius Valuckas tą pačią dieną įkliuvo neblaivus už tarnybinio automobilio vairo. 0,87 promilės į alkoholio matuoklį įpūtęs kriminalistas Alius Valuckas nušalintas nuo pareigų kol baigsis tarnybinis patikrinimas, pranešė portalas.