Ilgametė socialdemokratų bendražygė portalui sakė, kad šis darbas yra laikinas. Dž.Žiugždienė patvirtino, kad ją į komandą pasikvietė naujoji ministerijos vadovybė. Taip pat ji pabrėžė, kad Kultūros ministerija – ne pagrindinė jos darbovietė, nes ji dar dirba Lietuvos dailės muziejuje.

„Aš tiesiog pagal sutartį atėjau truputėlį padėti ir manau, kad nuo kitos savaitės aš jau išeinu. Tiesiog, aš dėkinga, kad mano patirtis kažkam reikalinga“, – klausiama, ar ministerijoje ir Lietuvos Dailės muziejuje ji dirba po pusę etato, kalbėjo pašnekovė.

Skandalas dėl buvusio premjero, socialdemokratų lyderio A.Butkevičiaus sekretoriato vadovės D.Žiugždienės kilo 2015-ųjų pabaigoje. Ji ir Utenos meras socialdemokratas Alvydas Katinas tapo įtariamaisiais Specialiųjų tyrimų tarnybos byloje, kurioje yra duomenų, jog A.Katinas galėjo reikalauti kyšio D.Žiugždienės naudai. Esą jis vienos įmonės vadovo prašė suremontuoti D.Žiugždienei priklausantį namą Utenos rajone. STT įtaria, kad D.Žiugždienės namą suremontavo „Utenos melioracija“. Jos vadovas Liuonius Purvinis buvo apklaustas specialiuoju liudytoju, o A.Katinas kuriam laikui nušalintas nuo pareigų.