Po spalio 8 dieną vykusių rinkimų CS liko skolinga "Sodrai", Mokesčių inspekcijai, partijos sekretoriato darbuotojams. Po ketvirtadienį vykusio CS vadovybės susitikimo su prezidentu Valdu Adamkumi naujasis partijos vadovas Kęstutis Glaveckas žurnalistams teigė, kad iš partijos narių jau surinkta 39 tūkstančiai 481 litas ir 15 centų.

"Reikia pripažinti, kad partijos buvusi vadovybė ir nariai suprato tą situaciją. Skola tirpsta, manau, sausio 31-ajai ji bus visai ištirpusio, o mažos (skolos - BNS) liekanos bus išspręstos. Skolų problema iš esmės yra praeitis", tvirtino K. Glaveckas. Pasak jo, dabar Centro sąjunga vienija 2647 narius.

Susitikime taip pat buvo aptarta politinė situacija, susiklosčiusi po Centro sąjungos suvažiavimo. CS atstovai pristatė šalies vadovui naująją partijos vadovybę. Lapkričio pabaigoje naujuoju CS pirmininku buvo išrinktas K. Glaveckas.

Senoji partijos vadovybė atsistatydino po Seimo rinkimuose centristų patirto triuškinamo pralaimėjimo. Rinkimų proporcinėje dalyje Centro sąjunga neperžengė privalomo 5 procentų barjero. Į Seimą pateko tik trys vienmandatėse apygardose nugalėję centristai.