Preliminariais duomenimis, šios keturios partijos iškovojo 67 vietas Seime. Dėl rėmimo koalicijos partneriai taip pat susitarė su Valstiečių partija, turinčia 4 vietas parlamente, ir Lietuvos lenkų rinkimų akcija, kuri iškovojo 2 Seimo nario mandatus.

Koalicijos partneriai socialliberalai ir liberalai taip pat suderino pozicijas dėl svarbiausių postų. Vadovauti Vyriausybei sutiko liberalų lyderis Rolandas Paksas, o Seimui - Naujosios sąjungos pirmininkas Artūras Paulauskas.

Tačiau ne visi partneriai nusiteikę paremti naujosios politikos bloką. Seimo narys Virginijus Martišauskas, vienas iš trijų centristų, laimėjusių rinkimus vienmandatėse apygardose, pareiškė nusistebėjimą teiginiais, kad Centro sąjungos atstovai parlamente papildys Liberalų sąjungos ir Naujosios sąjungos bloką.

Anot V.Martišausko, prisijungimas prie koalicijos natūralus, bet su juo tai nebuvo derinta: "Su manimi šia tema iki šiol niekas nesikalbėjo ir netgi tarpusavyje nediskutavo trys Seimo rinkimus laimėję centristai".