R.Noreikienę ir M.Skarupską į ministeriją delegavo Socialdemokratų partija, Kęstutį Trečioką - partija Tvarka ir teisingumas.

Atsistatydina švietimo ir mokslo viceministrai

Švietimo ir mokslo viceministrai – Svetlana Kauzonienė, Genoveita Krasauskienė, Edita Tamošiūnaitė ir Rimantas Vaitkus – taip pat  įteikė ministrui D. Pavalkiui prašymus atleisti iš užimamų pareigų, informuoja Švietimo ir mokslo ministerija.

S. Kauzonienę ir G. Krasauskienę yra delegavusi Darbo partija.

G. Krasauskienė kuravo bendrojo ugdymo ir profesinio mokymo sritį, S. Kauzonienė - mokslą, technologijas ir eksperimentinę plėtrą. Lietuvos lenkų rinkimų akcijos deleguota viceministrė E. Tamošiūnaitė atsakė už neformalųjį mokinių švietimą. Pagrindinė socialdemokrato R. Vaitkaus veiklos sritis - aukštasis mokslas.

Ministras prašymus patenkino. Liepos 11 - oji yra paskutinė viceministrų darbo diena.

Atsistatydino ir kultūros viceministrai

Kultūros viceministrai – Romas Jarockis, Darius Mažintas ir Edvardas Trusevičius - įteikė ministrui Šarūnui Biručiui prašymus atleisti iš užimamų pareigų, informuoja Kultūros ministerija.

Dr. Romas Jarockis kuravo paveldo apsaugos sritį, Edvardas Trusevičius buvo atsakingas už tautinių mažumų klausimus ir archyvų sistemą, Darius Mažintas atsakė už profesionalaus meno sritį.

Kultūros ministras prašymus patenkino. Liepos 11 - oji yra paskutinė viceministrų darbo diena.