Tarp gedinčiųjų buvo ir TV laidų vedėjas Žygis Stakėnas. Jie su velioniu buvo geri draugai ir bendraudavo šeimomis.

„Mūsų vaikai lankė tą patį darželį, dabar eina į tą pačią klasę, - DELFI sakė jis. - Dažnai susitikdavome renginiuose, kur jis koncertuodavo, o aš vesdavau. Vakarodavome su šeimomis, lankydavome vieni kitus svečiuose... Tomas buvo labai geras žmgus, skleidė šilumą. Sunku patikėti, kad galėjo taip nutikti. Ypač tokiam geros širdies žmogui kaip Tomas... Mano žmona naktimis nemiega.“

Su T. Dobrovolskio žmona Ž. Stakėnas prisipažino dabar nedrįstantis bendrauti. Tačiau ją sunkią valandą palaiko Žygio žmona.

Į šermenis TV laidų vedėjas atėjo su Akvilės Dobrovolskės kurtu megztuku.

Artimieji velionį prašo pagerbti vienu gėlės žiedu. Muziko žmonos Akvilės Dobrovolskės bičiuliai visų geros valios žmonių taip pat prašė esant galimybei padėti nelaimės ištiktai šeimai finansiškai.

„Akvilė gamina nuostabaus dizaino aukščiausios kokybės megztus drabužius. Tačiau dabar ji dirbti tokiomis aplinkybėmis negali. Visi darbai sustoję. O šeimai, likusiai be maitintojo, šiuo metu išgyventi yra sunku“, - sakė artima Dobrovolskių šeimos draugė Vaida Venckutė.

Garsus menininkas buvo žiauriai sumuštas Kūčių vakarą. Dėl sunkios galvos traumos vyrą ištiko koma. 48-erių T. Dobrovolskio gyvybė Vilniaus ligoninėje užgeso antradienį.

T. Dobrovolskis bus palaidotas Menininkų kalnelyje.