Apie tai BNS informavo aplinkos ministras "tvarkietis" Valentinas Mazuronis.

Nuo 2011 metų Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narė D.Matonienė Šiaulių universitete baigė verslo vadybą ir administravimą, turi finansų ir bankininkystės magistro laipsnį."tvarkiečių" kandidatų į Seimą ji buvo įrašyta 21 numeriu, bet galutiniame sąraše liko 18 -ta, nepasisekė jai ir vienmandatėje apygardoje.

Kadenciją baigusiame Seime A.Petkus dirbo Aplinkos apsaugos komitete. Vilniaus Gedimino technikos universitete jis studijavo transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą. 2007 metais jis buvo Telšių rajono meras.

Socialinio pedagogo išsilavinimą turinti L.Jonauskas iki šiol dirbo Seimo nario Gedimino Kirkilo padėjėju. G.Kirkilas būnant premjeru, L.Jonauskas buvo jo patarėjas jaunimo politikos klausimais. 2008 metais jis vos nepateko į Seimą - socialdemokratų sąraše buvo įrašytas 10-tas - aukščiau net negu kai kurie kelias kadencijas Seime išdirbę parlamentarai, bet liko 18-tas.

Šiemet jis irgi pretendavo į Seimą - socialdemokratų sąraše buvo įrašytas 97-uoju, bet galutinėje įskaitoje liko 129-tas.

L.Jonauskas taip pat yra yra dirbęs buvusio parlamentaro Kęstučio Kriščiūno padėjėju, buvęs Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos pirmininkas, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo reikalų ministerijos jaunimo reikalų tarybos nariu.