"Aš žinau, kad važiuojame pas jus su koncertu. Jūs nenorite, kad mes pas jus pasirodytume, o mes norime pasirodyti", - Eltai penktadienį sakė A.Aleksandrovo ansamblio vyriausiasis administratorius Viktoras Kadinovas.

Jis tikino, kad niekas nepasikeitė, ir niekas jam nepranešė, kad salė atšaukiama.

"Jokių pakeitimų nėra. Mes turime atvažiuoti pas jus su koncertu. Būsim labai laimingi, galėdami pasirodyti pas jus", - sakė V.Kadinovas.

Žinią apie salės atšaukimą jis pavadino liūdna naujiena.

"Na, ir naujiena. Jūs pirma man tai sakote. Nieko apie tai negirdėjau. Liūdna naujiena", - sakė ansamblio vyriausiasis administratorius, vis dar neprarandantis optimizmo.

"Manau, jei atvažiuosime ir pasirodysime, visi, kurie bus salėje, bus labai patenkinti. O tie, kurie ją atšaukė, - tai jūsų problema. Tikriausiai buvo kokių nors priežasčių. (...) Mes tik ką baigėme gastroles Europoje. Pilniausios salės - žmonės mus priėmė su didžiausiu susižavėjimu. Mes dainuojame taikias, geras rusiškas dainas. Kareiviškas dainas. Mes atliekame savo puikią kareivišką programą", - sakė prieštaringai vertinamo v. A.Aleksandrovo ansamblio vyriausiasis administratorius V. Kadinovas.