Jessica Sinclair iš Bridžtauno paviešino vaizdo įrašą su savo 10 mėnesių dukrele Piper, pirmą kartą išvystančia pasaulį pro korekcinius akinukus.

Kai tik jai ant nosytės uždedami akiniai, Piper iš karto sureaguoja į ryškų vaizdą.

„Kai ji pradėjo ropinėti, pastebėjome, kad ji turi regėjimo problemų. Per reguliarų apsilankymą pas pediatrą gydytojai patikrino jos akis ir įtarė, kad jai gali būti lengvas astigmatizmas“, - pasakojo kūdikio motina.

Piper šeima nusprendė apsilankyti vienoje iš regos klinikų. „Įtarimai dėl astigmatizmo nepasitvirtino, bet jai buvo diagnozuota stipri toliaregystė, - teigė Jessica. – Viena jos akytė buvo +7.00, o kita - +9.00. Gydytojai skyrė ir parinko jai akinukus“.

„Po savaitės akiniai buvo pagaminti ir mes trumpam buvome juos uždėję, kad įsitikintume, jog jie tikrai tinka. Tuomet nusprendėme nueiti pavalgyti... ir tokia buvo jos reakcija į pirmą galimybę pamatyti mūsų veidus“, - pasakojo mergytės mama.

Jessica sakė norinti, jog didžiulio populiarumo sulaukęs vaizdo įrašas prisidėtų skleidžiant žinią, kaip svarbu rūpintis akių sveikata ir tikrinti kūdikių akytes. Šeima taip pat dėkojo daktarui Josiah Youngui ir klinikos „Opticare“ komandai, teigdama, kad be jų šis žavingas momentas nebūtų įvykęs.