Šeštadienį, rugsėjo 2 dieną, sumuštą Silky Gaind rado policijos pareigūnas. Dabar jos vyro tėvams ir pačiam sutuoktiniui gresia bent keli kaltinimai, įskaitant ir sumušimu. Teigiama, kad jos vyro tėvas buvo įrėmęs marčiai prie kaklo peilį.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad 33 metų S. Gaind buvo laikoma uždaryta, kai prie jos namų durų atvyko Hilsboro apygardos šerifo tarnybos pareigūnai. Net ir tada moters šeimos nariai bandė sutrukdyti jiems patekti į vidų, dėl ko buvo iškviestas pastiprinimas. S. Gaind paskambino pareigūnams, prašydama gelbėti ją ir jos vienerių metukų dukrą.

Sekmadienį, rugsėjo 3 dieną, vykusiame teismo posėdyje S. Gaind teigė, kad jos 33 metų sutuoktinis grasino atimti jai gyvybę.

„Labai bijau, praėjusią naktį jis man sakė, kad jeigu paskambinsiu policijai, jis mane nužudys. Suprantate, nužudys mane? Jis sakė, kad prireiks dešimties minučių, kol atvyks policija, per tą laiką jis nužudys mane ir pats nusižudys“, – sakė S. Gaind.

J. Kalsi pateikti kaltinimai dėl sumušimo sunkinančiomis aplinkybėmis, o jos sutuoktiniui Devbirui – dėl sunkaus sumušimo. Abiems pateikti kaltinimai dėl neteisėto laisvės apribojimo, smurto prieš vaiką ir draudimo paskambinti pagalbos telefonu 911.

Bhupinder Kalsi pateikti kaltinimai dėl sumušimo, smurto šeimoje ir nepranešimo apie smurtą prieš vaiką.