34 metų buvusi ligoninės priimamojo medicinos sesuo D. Conger, išgarsėjusi po vedybų laidoje "Kas nori ištekėti už milijonieriaus?", CNN pokalbių laidų vedėjui Larry Kingui (Lariui Kingui) sakė nesidrovėjusi pozuoti nuoga.

"Apsisprendžiau dėl finansinių priežasčių", sakė moteris, po vedybų televizijoje negalėjusi dirbti medicinos seserimi.

(Pozavimas "Palyboy") buvo garbingas vienos dienos darbas ir garbingas vienos dienos uždarbis", pridūrė ji.

D. Conger atmetė kelis kitus pasiūlymus pozuoti nuoga, tarp kurių buvo ir "Playboy" konkurento "Penthouse" bei vieno tinklalapio pasiūlymai. Jai nepatikę, kaip šie leidiniai ir tinklalapiai norėjo ją pavaizduoti.

"Playboy" viršelyje išspausdinta vestuvine suknele vilkinčios ir puokštę laikančios D. Conger nuotrauka. Žurnalo vidiniuose puslapiuose spausdinamose nuotraukose ji vilki gerokai mažiau drabužių, tiksliau sakant, vaizduotei vietos nepalikta visai.

"Man labai patiko dirbti su žurnalu. Puikiai sumanyta, puikiai nufotografuota ir aš tuo didžiuojuosi. Man buvo patogu. Taip, tai visiškas nuogumas, bet, manau, skoningas ir visai negašlus", L. Kingui sakė D. Conger.

Moteris nesakė, kiek jai buvo sumokėta. To nepasakė ir kitas L. Kingo laidos svečias - "Playboy" įkūrėjas Hugh Hefneris (Hju Hefneris), bet JAV spaudoje rašyta, kad D. Conger uždirbo daugiau nei pusę milijono JAV dolerių.