"Aš jo taip ilgiuosi. Norėčiau, kad jis čia būtų", sakė E. Taylor, prisiminusi savo audringą gyvenimo meilę. Pora buvo susituokusi du kartus.

"Bakingemo rūmuose aš lankiausi prieš daugelį metų su Richardu, kai jam buvo įteiktas Britų imperijos ordinas, sakė dviejų "Oskarų" laureatė, kuriai dabar 68-eri.

E. Taylor, kuriai buvo atliktos dvi klubo sąnario operacijas, po ceremonijos išlydėjo du jos sūnus, padėję nulipti rūmų laiptais.

Dar viena iškilmingos apdovanojimų ceremonijos žvaigždė buvo Julie Andrews (Džiuli Endrius), suvaidinusi "Muzikos garsuose" (Sound of Music). Karalienė ją taip pat pakėlė į damas ir apdovanojo sage.

"Tai didžiausia mano gyvenime garbė", žurnalistams sakė 64 metų J. Andrews.

J. Andrews, po ceremonijos pozavusi kartu su E. Taylor, buvo sužavėta iškilmių pompastiškumu.

J. Andrews, kurią išgarsino vaidmuo miuzikle "Mano puikioji ledi" (My Fair Lady), 30 metų gyvena susituokusi su JAV kino režisieriumi Blake Edwardsu (Bleiku Edvardsu).

Abi kino žvaigždės ketvirtajame dešimtmetyje gimė Didžiojoje Britanijoje, tačiau didžiąją dalį gyvenimo praleido Jungtinėse Valstijose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją