Policija vyriškiams pateikė kaltinimus po to, kai pastarieji davė melagingus parodymus neva jie nematė kaip birželio 1-ąją įvyko incidentas.

Dėl staigaus slėgio nukritimo 47-erių metų Swayze buvo priverstas nutupdyti savo 22 metų dviejų variklių lėktuvą “Cessna” ištuštėjusioje Prescott Valley miestelio gatvėje Centrinėje Arizonoje. Priverstinio nusileidimo metu aktorius nenukentėjo, tačiau jo lėktuvas buvo smarkiai apgadintas.

Swayze nedelsiant susisiekė su Federaline aviacijos administracija ir pranešė apie incidentą, tačiau policijai net 12 valandų nepavyko jo apklausti, nes aktorius neatsiliepė į mobiliojo telefono skambučius.

Brianas Nelsonas, Adamas Martinas bei Joshua Angelas vėliau prisipažino policijai padėję Swayze iš lėktuvo išnešti pusiau tuščią 30-ties alaus skardinių dėžę bei beveik tuščią vyno butelį, bei nuvežę aktorių į netoliese esantį viešbutį.

Policijos atstovė pranešė, kad nebuvo surinkta pakankamai įrodymų, kad būtų galima pateikti kaltinimus Swayze, išgarsėjusiam savo vaidmenimis filmuose “Vaiduoklis” bei “Purvini šokiai”.

Beje, per kelis pastaruosius mėnesius lėktuvų katastrofose nukentėjo ir daugiau garsenybių.

Žokėjus Frankie Dettoris susilaužė kulkšnį ir apdegė rankas, kai lėktuvas, kuriuo jis skrido, nukrito ir užsidegė. “F-1” lenktynininkui Davidui Coulthardui neseniai tik per plauką pavyko išvengti mirties sudužus jo lėktuvui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją