Apie tai byloja jos pokalbio su pornofilmų režisieriumi Pierre Woodmanu vaizdo įrašas, kurį rinkimų išvakarėse į „Youtube“ įkėlė anoniminis vartotojas, praneša DELFI.lv.

Kaip pranešė portalas pietiek.com, vartotojas „Modra Auss“ internete išplatino vaizdo įrašą, kurio pradžia primena partijos „Vienybė“ reklamą.

Antroje dalyje yra aktorių atrankoje duoto D. Tamulevičos interviu fragmentas. Sprendžiant pagal viską, D. Tamuleviča bendrauja su pačiu P. Woodmanu, tiesa, padedama vertėjos.

Toliau parodijuojamas „Vienybės“ reklamos tekstas: „Džeina netiks į sporto ministrus. Tačiau mes, „Vienybė“, pasiūlysime jai šeimos reikalų ministrės postą! Šioje srityje ji orientuojasi! Žiūrėkite kitoje serijoje! Ir spalio 4 dieną protingai pasirinkite – balsuokite už Straujumą, Džeiną, Aboltiną, Zakį ir „Vienybę“!“.

Latvijos premjerė kol kas komentarų šia tema nepateikė. Pati D. Tamuleviča pakomentavo labai trumpai: „Rinkimuose nesibolotiruoju, partijai nepriklausau. Todėl vaizdo įrašo prasmė nesuprantama“.

Priminsime, kad pikantiškas skandalas sudrebino ir Estiją. Rugpjūčio 6 dieną Estijos prezidento žmona Evelin Ilves buvo pastebėta kavinėje „Komeet“ vykusiame vakarėlyje, kur visų akivaizdoje šoko ir bučiavosi su jaunuoliu. Netrukus po to E. Ilves su vienuolikmete dukra Kadri-Keiuga paliko Estiją.

„Man dabar labai sunkus metas. Prašau, atleiskite man visi, kuriuos įskaudinau“, – savo „Facebook“ paskyroje parašė E. Ilves.