"Jie tik norėjo, kad aš įteikčiau gėlių puokštes. Bet aš nesu gėlių mergaitė. Jei jie to nori, gali paskambinti "Miss Švedija", sakė Charlotte Nilsson (Šarlotė Nilson).

1999 metais Ch. Nilsson Jeruzalėje rengtą konkursą laimėjo atlikusi dainą "Take me to your heaven". Pagal "Eurovizijos" taisykles, 2000 metų konkursas turi būti surengtas Švedijoje. Gegužės 13 dieną jis vyks Stokholmo komplekse "Globe".

"Aš nenoriu verkšlenti, tačiau šou Švedijoje bus surengtas todėl, kad aš pernai laimėjau. Natūralu, kad aš noriu kaip nors programoje", sakė Ch. Nilsson.

Jos teigimu, nepavykus susitarti dėl jos vaidmens su šių metų konkurso organizatoriais iš Švedijos televizijos, ji nusprendė kitą savaitę išvykti į Los Andželą.

Švedijos televizijos pramoginių laidų vadovas Svante Stockseliusas (Svantė Stokseliusas) sakė apgailestaująs, kad Ch. Nilsson negalės dalyvauti.

"Atsisakydama ji daro klaidą, tačiau konkursas ir nėra rengiamas didinti jos įrašų pardavimą", pridūrė S. Stockseliusas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją