Anot policijos pareigūnų, 78-erių metų Rupertas Thomas iš Jacksinvillio Floridos valstijoje greičiausiai nebus apkaltintas savo buvusios merginos Pearlie May Miller žmogžudyste, nes nusikaltimas buvo įvykdytas daugiau kaip prieš pusę amžiaus.

Vietinio policijos departamento atstovas pranešė, jog Floridos valstijoje nebuvo užfiksuota Miller mirtis, tačiau gretimoje valstijoje 1949-aisiais Pearlie May Miller iš tikrųjų mirė.

Thomas teigė pareigūnams, kad palikusi savo vyrą Miller apsigyveno pas jį, tačiau netrukus pora pradėjo nesutarti. Vieną kartą moteris pagrasino iškviesianti policiją, tačiau vyriškis čiupo jai už gerklės ir uždusino. Negyvos sugyventinės kūną jis nuvilko prie netoliese esančio apleisto namo durų ir paliko. Vyriškis išvyko iš Jacksonvillio praėjus savaitei po įvykio ir teigė taip ir nesužinojęs, ar kas nors rado jos kūną.

Policijos detektyvai ketina tirti Thomaso prisipažinimo pagrįstumą. Vyriškiui dar nepateikti jokie kaltinimai, nes policijos pareigūnams visų pirma reikia įrodyti, kad toks nusikaltimas iš tikrųjų buvo įvykdytas.

“Vien tik todėl, kad jis prisipažino, mes negalime įrodyti, kad žmogžudystė iš tikrųjų buvo įvykdyta,” teigė policijos departamento atstovas.