Tik pusilgį paltą vilkintis 43 metų Charlesas Cadwalladeris nejuokais išgąsdino 15 boulingo žaidėjų Wrabness kaimelyje Essexo grafystėje. Policijos detektyvas netikėtai sutrukdė trims į jo namus įsubrovusiems vyriškiams.

Pastariesiems pasileidus bėgti, Cadwalladeris, vilkintis tik pižamos kelnėmis, ėmė juos vytis. Beje, vėliau besigrumdamas su plėšikais jis neteko ir kelnių. Pareigūnui įbėgus į boulingo salę, jis buvo beveik nuogas, purvinas ir apsipylęs krauju.

"Mane pažadino triukšmas namuose. Aš nusileidau laiptais žemyn ir kai jau ruošiausi išeiti į kiemą, išdaužtame lauko durų lange pasirodė kažkieno ranka,” vėliau pasakojo detektyvas. “Su vienu iš plėšikų aš susigrūmiau šalia namo esančioje pievelėje. Grumtynių metu netekau savo pižamos kelnių, o kai atbėgau į boulingo salę, pusė palto buvo taip pat nuplyšę."

"Iš žaizdų ant mano kojų bėgo kraujas, nes vydamasis plėšikais turėjau brautis per krūmus. Aš atbėgau į klubą, nes pamačiau, kad čia yra žmonių. Aš buvau visas purvinas, apsipylęs krauju, todėl žaidėjai nejuokais išsigando pamatę mane. Aš pamačiau tris ar keturis iš jų, tačiau manęs jie iš pradžių neatpažino."

Pareigūnui paaiškinus savo netikėto atvykimo priežastis, boulingo klubo nariai nedelsiant iškvietė policijos pastiprinimą.