„Garsas, lyg gyvenčiau su visa voverių gimine. Tai tiesiog varė iš proto“, – sakė R. Hughesas. Tačiau dabar namų neturi ne tik voverės, bet ir vyras su šeima bei kaimynai, gyvenę tame pačiame name.

R. Hughesas įmetė dūminę bombą į nutekamąjį vamzdį, per kurį voverės patekdavo į namo vidų. Niekas nebuvo sužeistas, tačiau jo ir kaimynų butai sudegė visiškai. Pats vyras prasidėjus liepsnai buvo išėjęs į lauką, jo žmona su 2 metų amžiaus sūnumi buvo viduje, tačiau pamatę ugnį tuoj pat išbėgo.

„Ačiū Dievui, kuris rūpinasi mūsų saugumu“, – sakė R. Hugheso žmona Kay.

„Tai labai pavojinga – bet kokia bomba yra pavojinga. Nesvarbu, ar dūminė ar ne“, – sakė vienas gaisrininkas.

Ellena Cooke, 77 m., gyvenanti aukštu žemiau, sakė užuodusi dūmus taip pat. Jos butas neapdegė, tačiau gesinant viršutinį aukštą, moteris nuostolių taip pat neišvengė. Moterį incidentas, pasak jos pačios, sužlugdė. „Aš čia gyvenu daugiau nei 30 metų ir daug daiktų saugojau, puoselėjau, o dabar jų nebėra“, – guodėsi ji ir pridūrė, kad R. Hugheso jai labai gaila. E. Cooke sakė žinojusi apie sunkią padėtį su voverėmis, todėl ant kaimynų visai nepyksta, tik gaili jaunos šeimos.

R. Hughesas sakė kreipęsis į įvairias tarnybas dėl skylės name, per kurią patekdavo voverės, tačiau jis gavo atsakymą, jog pirma turi išvaryt voveres iš namų, tada bus tvarkomi namai. Mat už bet kokius gyvūnus atsakingi patys gyventojai.

„Aš šoke“, – daug situacijos nekomentavo R. Hughesas ir pridūrė, kad voveres iš namų „tikrai išrūkė“.