Nepaisant to, kad Nostradamo pranašystės buvo užrašytos prieš penkis šimtmečius, jos vis dar sulaukia žmonių dėmesio. Pranašystės buvo surašytos 10 tomų knygoje. Anot ekspertų, tiriančių šiuos raštus, kiekvienas tomas atitinka vieną šimtmetį.

Kaip rašo portalas „The Independent“, vienas iš ketureilių, parašytų Nostradamo, greičiausiai kalba apie JAV prezidento rinkimus, kuriuos laimėjo D. Trumpas.

Kitoje prancūzų astrologo pranašystėje, kalbančioje apie drąsios moters pralaimėjimą, kai kurie įžvelgia Hillary Clinton istoriją.

Tuo metu Nostradamo žodžiai apie susitarimą tarp dviejų pasaulinių imperijų, sąmokslo teorijų gerbėjų nuomone, gali būti kalbama apie skandalą, susijusį su Rusijos įsikišimu į JAV rinkimus.

Kas mūsų laukia 2018 metais?

Nostradamo raštuose yra keletas pranašysčių ir 2018 metams. Pasak astrologo, tai bus žmonijai sunkus laikas.

Iš pranašystės aiškėja, kad be Trečiojo pasaulinio karo, kuris turėtų prasidėti nuo branduolinio sprogimo, pasaulis taip pat turės susidoroti su didele ekonomine krize. Finansų sistemos žlugimą turėtų lemti gamtinės katastrofos, tokios kaip didžiausi JAV istorijoje žemės drebėjimai ar Vezuvijaus išsiveržimas Italijoje.

Anot legendinio astrologo, žmonės masiškai migruos, nes negalės prisitaikyti prie naujų, gamtinių katastrofų sukeltų sąlygų. Chaosą turėtų sukelti ir Katalikų Bažnyčios vadovo mirtis.

Tačiau yra ir viena pozityvi pranašystė, susijusi su medicinos išsivystymu ir vaistų išradimu, lemsiančių, kad žmonės galės gyventi net 200 metų.

Tačiau į prancūzų astrologo pranašystes neturėtume žiūrėti rimtai. Jose yra labai mažai su realybę turinčių minčių, kaip antai, užuominos apie laukiančią ateivių invaziją. Juos į Žemę turėtų atvesti Jėzus Kristus. Iš mokslo požiūrio taško, tokio įvykio tikimybė yra itin maža.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)