Gitaristas svetainę sukūrė prieš keletą mėnesių, norėdamas pajuokti politiką apskritai, o ne kurį nors vieną kandidatą. Ryškus reklaminis skydelis svetainėje skelbia “Jim Williams: Congress 2000”.

Tarp svetainėje minimų rinkiminių pažadų yra ir pažadas deportuoti Jerry Falwellą, ir naujame 100 JAV dolerių banknote įamžinti TV serialo “X-Files” žvaigždę Gillian Anderson.

“Tai yra smagu. Kai tai nebebus smagu, aš ją panaikinsiu”, tvirtina muzikantas. Anot jo, svetainė yra puikus įrodymas, jog “kiekvienas idiotas, turintis nedaug pinigų, tačiau pakankamai laiko, gali sukurti labai realistiškai atrodančią svetainę”.

J. Williams teigė niekada negirdėjęs apie bendrapavardį Demokratų partijos kandidatą į Kongresą.

Pats kandidatas į Kongresą apie svetainę teigė sužinojęs prieš keletą mėnesių, kai viename susitikime jam buvo paduota brošiūra: joje svetainė buvo minima, kaip oficiali jo rinkimų svetainė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją