Shannon Neuman pasidalijo savo ir buvusio vyro Chriso nuotrauka, daryta prie Kalgario teismo rūmų, kai oficialiai buvo nutraukta jų santuoka, rašo huffingtonpost.com.

Nuo to karto žmonės pasidalijo šia fotografija daugiau kaip 27 tūkst. kartų.

„Tai Chrisas Neumanas ir aš, kai vakar pridavėme dokumentus skyryboms! Tačiau mes šypsomės?! Taip, mes atrodome keistai. Ar mes džiaugiamės dėl to, kad partneris, kurį rinkomės visam likusiam gyvenimui, pasirodė esąs ne tas, kurio mums reikėjo? Žinoma, kad ne. Mes šypsomės, nes padarėme kai ką ypatinga (bent jau taip manome!)“, – rašė Sh. Neuman.

„Mes pagarbiai, rūpestingai ir garbingai nutraukėme savo santuoką, kad galėtume gyventi toliau kaip savo vaikais besirūpinantys partneriai“.

„Mūsų vaikams po Kalėdų koncerto ar pavasarinio vaidinimo niekada nereikės svarstyti, į kurią salės pusę bėgti, nes mes sėdėsime kartu. Jiems nereikės vargti planuojant jų pačių vestuves, nes mes sėdėsime toje pačioje tako pusėje – JŲ pusėje“.

„Mes pasistengėme ir mums pavyko įgyvendinti mūsų abiejų sumanytą planą tapti tėvais, kurie gyvena dviejuose namuose, kurie suteikia jiems dvi komandas ir kurie myli juos dvigubai stipriau. Dabar, kai žinote, kad tai yra įmanoma, apmąstykite mūsų variantą, jei esate šiame kelyje, arba pasidalykite mūsų žinute, jei galime padėti jiems priminti, kad įmanoma mylėti savo vaikus labiau negu jūs nekenčiate / nepasitikite / nemėgstate savo buvusio sutuoktinio.“

Po šios nuotraukos socialiniuose tinkluose savo linksmomis asmenukėmis po skyrybų pradėjo dalytis ir kitos buvusių sutuoktinių poros.

Here's Chris Neuman and I yesterday after filing for divorce! But we're smiling?! Yep, we're kooky like that. Are we...
Posted by Shannon Neuman on Thursday, August 27, 2015

In front of the #boulder courthouse. Cheers to the rest of our lives, apart. #divorceselfie

A photo posted by Dreamer. Dancer. Scientist. (@blacktuesday74) on

#divorceselfie ha ha... This is how you stay friends thru the drama.

A photo posted by Melissa M. Morris (@stormyseastudio) on

#divorceselfie we still make a great team. Glad to be friends.

A photo posted by rach100981 (@rach100981) on

Welcome to co-parenting! Don't cry because it's over; smile because it happened. #divorceselfie

A photo posted by Jessica Hrivnak (@jessicahrivnak) on

#postdivorcesigning #canwestillbefriends #wearekindaawesome #divorceselfie

A photo posted by Jessica Foldi (@_jessicasaurus) on