Dienoraščiai, kuriuose aprašyta nelaiminga B. Epsteino paauglystė, kova su savimi dėl homoseksualumo ir depresijos periodai, nebuvo nupirkti už aukciono nustatytą kainą - 16-24 tūkst. JAV dolerių (64-96 tūkst. litų). Daugiausiai siūlyta 12 tūkst. JAV dolerių.

Ranka rašytas ir "gerbiamo Jameso Paulo McKenzie (Džeimso Polo Makenzio)" pasirašytas laiškas buvo įvertintas 16 tūkst. JAV dolerių, bet sulaukė tik 8,8 tūkst. JAV dolerių pasiūlymo.

Iš 14 aukcionui pateiktų dokumentų buvo parduota 12, tarp jų - Johno Lennono (Džono Lenono) B. Epsteinui siųstas Kalėdų atvirukas - už 8,650 tūkst. JAV dolerių.

Visus šiuos dokumentus parduoda buvęs B. Epsteino vairuotojas ir asmens sargybinis Bryanas Barrettas (Brajanas Baretas), dabar 70 metų amžiaus.

B. Barrettas aukciono rezultatais nėra nusivylęs. "Per daug nesitikėjau. Niekada to nesu daręs ir tikriausiai daugiau nebedarysiu. Tačiau buvau kiek nustebęs, kad niekas nesusidomėjo laiškais", sakė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją